3.3.7
 
Het blad van vandaag
ANNO 1901edition: Spring 1901
Dit is een onafhankelijke uitgave vanuit ijsland. Wij kunnen geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden voor de inhoud.
 
The current situation
6 Grote leiders hebben zich verzameld...
By k.aballa
Zes is een automorf getal. Zes is de hoogste waarde die men kan gooien met een (gewone) dobbelsteen.Als zes omgedraaid wordt, wordt het een negen. Zes is het atoomnummer van koolstof. Een insect heeft 6 poten.Zes is een hoofdtelwoord. Het getal 6 is verbonden met de wijsheid, harmonie en schoonheid. Het getal is verbonden met de kleur goudgeel, de kleur van de wijsheid. Astrologisch is dit getal verbonden met de sterrebeelden tweelingen, boogschutter en waterman. Het chakra dat bij dit getal met name van belang is, is het maagchakra.De getal 6-personen zijn inspirerend, wijs en begripvol. Zij kunnen vrijgevig, liefdevol, creatief en betrokken zijn. Zij zoeken harmonie, zijn geduldig, stabiel, gracieus en ook vaak principieel, filosofisch en intu´tief. Het zijn echte familiemensen die zich het lot van anderen aantrekken.De getal 6-persoon heeft de neiging al te idealistisch te zijn, onpraktisch, jaloers en twistziek. Tegenover de wijze raadgever staat de bemoeizuchtige getal 6-persoon. Zij kunnen onstemd, verwaand, dweepziek en wraakzuchtig zijn. Zij kunnen zich slachtoffer voelen en een lage eigendunk hebben.

Het getal 6 wordt beschouwd als het duivels getal, omdat het net niet volmaakt is, zeven is het goddelijke getal.

Het wachten is op nummer 7.
Graaf van West Friesland is het zat
By Dominus
In West-Friesland heerst sinds enige tijd grote onrust onder de bevolking. Graaf Floris maakt in gevechtsuitrusting zijn dagelijkse rondes door de westfriese weilanden. "ik heb nog een appeltje met sommigen te schillen" schijnt hij te hebben gezegd. Zijn dit de voortekenen van een nieuwe wereldbrand ?
Weels war